Destinatii de vacanta in topul romanilor


Aflata mereu pe primele locuri in topul agentiilor de turism autohtone, Eximtur acorda mare atentie clientilor sai cu oferte generoase si angajati pasionati si bine pregatiti pentru a-ti acorda toata atentia de care ai nevoie, atunci cand doresti sa alegi o vacanta perfecta, de neuitat. In topul destinatiilor de vacanta oferite de Eximtur se afla tari din Europa, celebre pentru atractiile turistice si resorturile elegante. Iata care sunt acestea...

                                                                         

1. Turcia

Turcia este pe primul loc in preferintele romanilor. Acest lucru se datoareaza plajelor incredibile, hotelurilor de 5 stele cu all inclusive, dar si atractiilor turistice, traditiilor si locurilor special destinate pentru shopping de calitate. Istanbulul este singurul oras de pe doua continente si merita vizitat! Apoi te poti indrepta spre unul dintre resorturile de vis din Antalya. Desi foarte aglomerate, aceste destinatii de poveste devin accesbile cu una dintre ofertele atent gandite de Eximtur!

2. Grecia

Grecia nu se lasa mai prejos si a fost mereu preferata romanilor cu venit mic, mediu sau mare. Pentru ca in statiunile pitoresti ale Greciei gasesti cate ceva pentru orice buzunar! Plajele si orasele de pe insule sunt incredibile si ofera relaxare si peisaje de vis. Orice destinatie din Grecia ai alege, vei avea un concediu perfect, cu muzica buna, mancare excelenta, apusuri romantice si hoteluri, baruri si cluburi unde petrecerile se tin pana in zori.

3. Bulgaria

Bulgaria, vecina noastra, ne ofera multe posibilitati de a ne petrece concediul. Majoritatea turistilor aleg o plaja eleganta, insa poti opta si pentru circuite in orasele mai putin cunoscute, dar la fel de interesante. Preturile sunt foarte bune, mai ales daca vei alege o oferta inteligenta! Sfatul nostru este sa profiti si de rezervarile early booking, pentru a te asigura ca ai un loc excelent de cazare si un pret corect pentru vacanta ta.

4. Spania

Spania nu este doar una dintre tarile preferate de romani, ci si de turistii din lumea intreaga. Oferta este generoasa si poti face o multime de trasee prin insorita Spanie: city-break-uri in marile orase - Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla sau Malaga - poti merge la plaja pe Costa Brava sau pe Costa del Sol, poti vizita atractiile turistice si muzeele fabuloase sau poti alege un orasel mai mic, cu specific, in care sa te bucuri de liniste, de mancare buna si de un vin fabulos. Si insulele Spaniei sunt foarte atractive! Poti vedea ofertele de cazare Tenerife sau Ibiza!

5. Italia

Italia este, fara indoiala, una dintre cele mai frumoase tari din lume. Pitoreasca, eleganta, cu atractii incredibile, cu biserici si muzee superbe, cu o arhitectura boema, orase de poveste, munti si mare - in Italia gasesti tot ce ai visat vreodata. Nu cred ca mai trebuie sa amintesc si de gastronomia italiana - unica in lume! In plus, poti sa-ti organizezi diverse trasee sau sa iti rezervi o vacanta in Toscana sau in Sicilia si sa te bucuri de localnicii primitori si de un concediu perfect!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS